Stephanie Spruyt (45 jaar):

"Ik ben begin 2014 zelfstandig de opleiding Fitness-Trainer A gaan volgen, maar ik merkte dat de lesstof toch wel pittig was en dat het toch wel verhelderend zou werken voor mij, als iemand mij zou ondersteunen tijdens deze opleiding. Ik heb toen aan Ivo Swanink (eigenaar, docent en collega) gevraagd of ik wat klassikale lessen kon volgen ter voorbereiding op mijn examens. In mei 2014 was hij namelijk begonnen met de eerste cursisten die de opleiding Fitness-Trainer A in Almere gingen volgen, en zodoende ben ik toen ingestroomd. Ik heb dit als zeer prettig ervaren, omdat er tijdens de lessen een ontspannen sfeer hing. De lesstof werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook buiten de lessen om kon ik terecht met vragen, zodat ik een optimale voorbereiding had op mijn examens. Vol vertrouwen ging ik de examens tegemoet en sinds 14 september 2014 mag ik mezelf Fitness-Trainer A noemen! In 2015 staat de vervolgopleiding Fitness-Trainer B/Personal Trainer ZZP in de planning en deze ga ik ook bij SportFlow Opleidingen volgen”.

 


Ronald de Boer (24 jaar):

"Ik zag op facebook dat de opleiding Fitness-Trainer A zou gaan starten bij het fitnesscentrum waar ik lid ben. Ik heb toen extra informatie ingewonnen over de opleiding en de vervolg mogelijkheden. Kort daarna heb ik besloten om mij in te schrijven. De opleiding is mij goed bevallen en de lesstof werd goed overgebracht door de docent. Doordat wij les kregen in een kleine groep, kreeg ik veel persoonlijke aandacht en begeleiding en kon ik met vragen direct bij de docent terecht. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en de opleidingslocatie was ook een perfecte leeromgeving om mij te ontwikkelen. Doordat de stageplek gegarandeerd was, kon ik in een vertrouwde omgeving mijn praktijkervaring opdoen. Op 14 september 2014 heb ik mijn diploma Fitness-Trainer A behaald en sinds 1 november 2014 ben ik een oproepkracht bij The Wave Almere. Dit is geweldig, want ik kan nu meteen uren maken als fitness-instructeur en wat ik geleerd heb tijdens de opleiding, in de praktijk toepassen. Ik raad iedereen die geïnteresseerd is in deze opleiding, niet langer te twijfelen, maar er vol voor te gaan!"

 
 
 
Corstiaan Auping (20 jaar):
 
"Ik raakte in gesprek met Ivo Swanink over de opleiding Fitness-Trainer A toen ik aan het trainen was bij The Wave Almere. Het leek mij leuk om deze fitnessopleiding te volgen, omdat fitness echt een groot deel van mijn leven is. Ik train zelf 4-5 keer per week en meer kennis opdoen over oefeningen, schema's maken en mensen begeleiden, trok mij heel erg aan. Ik ben toen gaan kijken op de website en alles wat mij te wachten stond, werd meteen duidelijk. Ik heb mij ingeschreven en vanaf de 1e les wist ik dat ik de goede keuze had gemaakt, want de lessen waren duidelijk, heel erg interessant en toegankelijk. Doordat SportFlow Opleidingen lesgeeft aan kleine groepen, is er veel persoonlijke aandacht en genoeg ruimte voor vragen. Ik vond het erg interessant om een uitstapje te maken met de andere cursisten naar Body Worlds in Amsterdam, omdat de Anatomie & Fysiologie nog duidelijker werd. Ik vond de lesstof goed te volgen en de hele opleiding voldeed aan mijn verwachtingen. Ik heb 14 september 2014 mijn diploma Fitness-Trainer A behaald en hoop in de toekomst van mijn hobby, mijn werk te maken."